Werving- en selectie hospitality

MJ People is de partner op het gebied van werving- en selectie hospitality. Het zoeken naar de perfecte professional die aan uw wensen voldoet kan nog best tijdrovend zijn. Daarom nemen wij het hele werving- en selectieproces voor u uit handen. Daarmee ontzorgen wij u op het gebied van tijd en energie, maar bespaart u ook  kosten. Wij hebben een groot netwerk en kunnen u snel en doelgericht van dienst zijn. Altijd discreet en vertrouwelijk, dat spreekt voor zich.

Ons aanbod

MJ People heeft een ruim aanbod van ervaren hotel- en hospitality professionals. Het zijn de beste in hun vak, die de cultuur en werkprocessen binnen de branche goed kennen. Velen hebben de hotelschool of een andere relevante opleiding afgerond. Onze hospitality recruiters zijn dagelijks bezig om het aanbod en netwerk in hotel- en hospitality professionals uit te bereiden.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is duidelijk, efficiënt en servicegericht. We komen altijd persoonlijk bij u langs om samen het functieprofiel op te stellen. Daardoor krijgen we direct een goede indruk van uw bedrijfscultuur en kunnen wij een nog betere screening doen om tot de perfecte match te komen. Ook nadat een professional is geplaatst onderhouden we regelmatig contact om samen de voortgang en ontwikkelingen te bespreken. Bij MJ People geloven we namelijk in het aangaan van langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers.

Referenties

Al onze opdrachtgevers bevinden zich in de wereld van de hospitality: hotels, musea, warenhuizen, cateringorganisaties, restaurants en andere opdrachtgevers die op zoek zijn naar professionals met een hospitality achtergrond.

MJPeople team

Wij nemen het hele werving- en selectieproces voor u uit handen.

Meer informatie over onze werkwijze?

Wij nemen graag de tijd voor u om onze werkwijze toe te lichten. Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Telefoon Jacob: +31 681560956
Telefoon Melle: +31 620293651

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle managers en experts in jouw vakgebied. Dus ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag met het waarmaken van jouw ambities. Wij ondersteunen je in het uitstippelen van je carrière en begeleiden je daarbij. Hoe wil je groeien? Welk pad en welke functies passen daarbij? Samen onderzoeken we hoe we jouw talenten het beste kunnen inzetten bij onze opdrachtgevers.

Ons aanbod

Wij hebben verschillende functies op middel- en senior management level en directieniveau. Al onze opdrachtgevers bevinden zich in de wereld van de hospitality: hotels, musea, warenhuizen, cateringorganisaties en restaurants.

Sanne en Chantal

Onze werkwijze

Stap 1

Laat je cv achter op onze website

Stap 2

Vervolgens bellen wij jou voor een telefonische kennismaking.

Stap 3

Wanneer we denken dat je een geschikte professional bent nodigen we je uit voor een interview op ons kantoor in Amsterdam.

Stap 4

Pas jij in het functieprofiel en spreekt de vacature jou aan? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever.

Stap 5

Wij begeleiden je persoonlijk in het vervolgtraject.

Jacob van lennepkade

SCHRIJF JE IN BIJ MJ PEOPLE

Heb je assistentie nodig bij het vinden van een geschikte kandidaat voor een management vacature? Wij hebben onder andere ervaring met het vinden van de volgende kandidaten:

Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte match.

hotel manager