MJPeople team

Wij zijn MJ People

Hospitality recruiters voor werving- en selectie

MJ People is al sinds 2011 de specialist op het gebied van werving- en selectie in de hospitality en hotellerie in Nederland. MJ People bemiddelt tussen hospitality professionals en diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Onze ervaren professionals hebben allemaal een sterk c.v., waarbij servicegerichtheid en probleemoplossend vermogen centraal staan, zowel op management- als directieniveau. Het werving- en selectieproces is aangepast naar de wensen van de opdrachtgever. Meer informatie over onze werkwijze van het werving- en selectieproces.

Onze werkwijze is doeltreffend en efficiënt. Ons aanbod van relevante professionals is groot, waardoor we snel kunnen schakelen. Met ons insiders netwerk en onze inhoudelijke kennis over het vakgebied functioneren wij als sparring partner en coach gedurende het gehele werving- en selectieproces en daarna. Door dit proces uit te besteden, werkt u bovendien kostenbesparend.

Ervaringsdeskundigen en netwerkers pur sang

Loopt u tegen het probleem aan geen geschikte professionals te vinden voor uw openstaande vacatures op management- en directieniveau? MJ People biedt uitkomst. Wij zijn netwerkers pur sang en hebben een groot (internationaal) bereik binnen de branche. Het team van hospitality recruiters heeft meerdere jaren ervaring opgedaan in de hospitality branche. Hierdoor kunnen zij met hun netwerk en kennis van de hospitality voor u de ideale match vinden.

MJ People is onderdeel van Hotel in Motion. Naast MJ People zijn er nog drie labels die onderdeel uitmaken van Hotel in Motion. Dit zijn de vacature website Hotelprofessionals, de netwerkborrel Hotelvrijmibo en het exclusieve netwerk platform Hotel Leaders Network voor alle ‘leaders’ in de hotellerie. Deze labels versterken MJ People in het verder uitbreiden van het netwerk en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de hospitality.

Hospitality recruiters

JacobdeGraaff-Optimized

Bekijk profiel

Jacob de Graaff

Eigenaar
MellePegman-Optimized

Bekijk profiel

Melle Pegman

Eigenaar